Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Λεονταρίτης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Αθλητικό Όμιλο «ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΟΝΕΧ» για την παραχώρηση ενός κοντέινερ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ και ΠΡΩΪΟ», το οποίο και θα αποφασίσει τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκο Λειβαδάρα, για την άμεση παρέμβασή του που αφορά στην απολύμανση και τη μεταφορά του κοντέινερ στο χώρο του νοσοκομείου.

«Σ΄ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη επιδημική περίοδο που διανύουμε, ο καθένας με τον τρόπο του αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του στον συνάνθρωπο. Η πρωτοβουλία αυτή έχει μέγιστη σημασία καθώς συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων, που έχουν στόχο τη μέριμνα και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ο κοινός «βηματισμός» στην αντιμετώπιση της πανδημίας αποδεικνύει ότι οι τοπικές κοινωνίες, στέκονται αρωγοί με οποιαδήποτε τρόπο, στηρίζοντας το σύστημα υγείας» δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης.

Source: https://cyclades24.gr/2020/03/efcharistirio-tou-g-leontariti-ston-a-o-finika-onex-gia-ti-dorea-konteiner-sto-nosokomio-syrou/

print